BELGIE - Camping Westmeerbeek

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Antwerpen bevindt zich ons zusterbedrijf, Camping Westmeerbeek.
 
Westmeerbeek is een dorp dat zich bevindt in de gemeente Hulshout. Er zijn meerdere loop- en fietsroutes maar ook per auto is alles goed te bereiken. Alleen al aan de weg waar de camping zich bevindt vindt u een mooi kasteel (kasteel Ter Borcht), een ruïne van de St. Michielskerk en landschap Het Goor. Maar dat is niet het enige wat gemeente Hulshout te bieden heeft. Er bevinden zich vele monumenten in de directe omgeving .
Voor de wandelaars zijn er meerdere routes uitgezet, variërend van 4,5 tot en met 12 km.
 
Onze camping ligt in de bossen aan de rivier de Nete. Deze langgestrekte rivier biedt u de kans kilometerslange prachtige wandelingen te maken. Heerlijk in de natuur met als enig ander gezelschap andere wandelaars of een ruiter te paard. 
 
De toegang wordt afgescheiden door een slagboom waar u een toegangspasje van krijgt. Er zullen dus geen mensen op het recreaterrein komen die daar niets te zoeken hebben.

Het leuke pretpark Walibi is op slechts 30 minuten rijden te bereiken voor een gezellig dagje uit. Leuk als u met uw kinderen of kleinkinderen er een dagje op uit wilt gaan.www.walibi.com/belgium/be-nl/attracties
 
Of wat de te denken van het leuke Netepark? Een gezellig waterpark met pret voor iedereen!! Dit park is op slechts 20 minuten rijden van ons verwijderd. www.herentals.be/netepark

Daarnaast hebben wij deze zomer dus een mooie actie: per weekverhuur van een chalet ontvangt u een tegoedbon van EUR 50,00 te besteden in het eetcafé! Drink onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke Vlaamse frites een echt Belgisch pintske of fris natuurlijk.

Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 06-51901636 of 06-37172266. Schriftelijk zijn wij bereikbaar via info@entrabenelux.nl. Indien u in de buurt bent, kunt u ook even langskomen bij de balie op Camping Leiden/Zoeterwoude.