aanvang seizoen 2017

08-03-2017 13:41

Ondanks het druilerige weer, is de meteorologische lente toch echt begonnen en dat betekent dat de opening van het seizoen 2017 er nu toch echt snel aan komt!

1 april valt dit keer in het weekend dus we gaan echt 1 april open! Het is nog flink aanpoten voor de familie Van Stijn want er is nog veel te doen. Het terrein moet schoon, de watermeters moeten weer onder de caravans worden geplaatst...kortom, so much to do and so little time! Het plaatsen van de watermeters gebeurt in fases en zal naar alle waarschijnlijkheid aanvangen in de week van 14 maart.

Er is in de winter het een en ander aan het terrein veranderd. Zo zal de Margrietlaan halverwege worden afgesloten voor het doorstromend verkeer maar is het oude 'trekkersveld' nu volledig operationeel gemaakt. Alle auto's kunnen in het vervolg via dit gedeelte het terrein weer verlaten. Goed nieuws dus voor de bewoners van de Margrietlaan. Dit houdt tevens in dat deze bewoners kun auto's niet meer op de laan kunnen parkeren maar ook bij het trekkersveld moeten neerzetten. 

Verder is er op verschillende plekken nieuwe aanwas geplaatst in de vorm van laurierstruiken. Deze sterke struik bloeit goed op de Zoeterwoudse grond en blijft het hele jaar groen. Een goed aangezicht voor onze 'groene hart' camping dus.

De afgelopen maanden is er tevens een Denktank opgericht. Deze groep vrijwilligers gaat er tijdens het hoogseizoen alles aan doen om u een leuk en gevarieerd aanbod te geven. Wij verklappen nog niets maar u wordt hier binnenkort verder over geïnformeerd!

Tot zover de berichtgeving vanuit de receptie van de camping! Wij hopen u allemaal weer snel te verwelkomen...mits u wel wat beter weer meeneemt inclusief een goed humeur natuurlijk!

Ger, Yolanda, Claudia, Vanessa & Marilyn

 

Terug