Afsluiten seizoen 2016

24-10-2016 11:07

Nu 31 oktober nadert, wordt het tijd om even terug te kijken op het seizoen 2016!

De dames Van Stijn kunnen niet anders constateren dat deze geslaagd is! Er zijn leuke (spontane) activiteiten georganiseerd om het de mensen zo leuk en gezellig mogelijk te maken. 

Zo werd de Playbackshow weer nieuw leven ingeblazen! Onder leiding van 'Bennie Huisman' lieten vele campinggasten weer onverwacht leuke kanten van zichzelf zien. Pink kwam voorbij, maar ook Amy Whinehouse, André van Duin en Tol Hanssen. Grote hilariteit en vooral lekker meezingen. Voor volgend jaar zijn de eerste aanmeldingen al binnen dus hou de agenda in de gaten...volgend jaar wordt deze activiteit zeker weer gehouden! Er wordt nog hard gewerkt aan de dvd...zodra deze opgeleverd is, laten wij dit weten.

Ook was er 2 x een leuke en gezellige kledingmarkt welke spontaan werd geregeld door Verona. Er hing leuke kleding tegen schappelijke prijzen en voor (bijna) iedereen wat wils. Vrolijke gezichten alom en zeker voor herhaling vatbaar. Het was aanpoten voor de organisatoren maar zoals wij al hoopten, verliepen beide middagen gladjes! 

Op de slotdag was er naast de kledingmarkt tevens nog de gelegenheid om over een heuse stormbaan te rennen. Helaas zat het weer in eerste instantie niet mee maar rond 14.30u trokken de buien weg en om 15.00u stond het gevaarte er dan toch, met dank aan Rob! Wij hopen volgend jaar weer een beroep op je te kunnen doen. Er is genoeg animo voor dus dat zit wel goed!

Natuurlijk waren er nog de traditionele bingo-avonden waar ook weer leuke gelegenheidsprijsjes te winnen vielen. Door liet haar stem weer gezellig door de microfoon knallen wat meerdere keren voor grote hilariteit zorgde. En viel de microfoon uit, stapte Henk gewoon het podium op en schreeuwde hij de getrokken nummers de zaal in. Er werd geaast op meerdere prijzen en ondergetekenden vielen helaas niet zo vaak in de prijzen maar het gaat om het meespelen...klinkt cliché maar niet minder gemeend. 

De maandagavonden werden tradioneel door Ben begeleid. Op deze avonden konden de mensen gezellig een kaartje leggen of een gezelligheidsspelletje spelen. Op een van deze avonden is de nieuwe naam 't Praethuysch ontstaan! Gewoon gezellig, vrijuit kletsen over alle dingen van de dag. Iedereen vond wel een luisterend oor voor alles wat hen bezig hield.

Een nieuwe activiteit die door Lizzie en Connie werd geïntroduceerd was de Pannenkoekavond! En wat een succes was dit! Menig campinggast wist op woensdagavond de weg te vinden naar de dames Van Roosmalen en Co. Of het nu regende of de mussen van de hitte van het dak vielen...de dames & Co. deden met veel plezier en met onstuitbare inzet hun 'werk' om alle gasten zo snel mogelijk van hun bestelde pannenkoek te voorzien! De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan de kinderen van de camping! Hou de site en Facebook maar in de gaten...jullie krijgen voor aanvang van het nieuwe seizoen te horen wat er voor jullie georganiseerd gaat worden.

Tot slot nog dit. Door omstandigheden is het ons dit jaar niet gelukt om de crea-avonden door te laten gaan maar wees gerust...volgend seizoen staan deze weer op de planning, voor kinderen en volwassenen! In de onlangs opgerichte Denktank zitten enthousiaste mensen die deze activiteit op zich gaan nemen! Wat we gaan doen blijft vooralsnog geheim maar de creatieve breinen maken al overuren!! 

Gedurende de winter, blijven wij gewoon bereikbaar indien u vragen heeft of gewoon even wil kijken hoe uw perceel er bij ligt! De kantooruren zullen in deze periode als volgt zijn: maandag tot en met zaterdag: 09.00-12.00u en 13.00u-16.00u. Op zondag is het kantoor gesloten. Mededelingen gedurende deze periode kunt u terugvinden via de website of via Facebook: www.facebook.com/campingparkzoeterwoude.nederland.

Tot zover de update! Er zullen nog meer foto's worden geplaatst van het voorbije seizoen dus hou de website gewoon nog even in de gaten! Namens Ger, Yolanda, Claudia, Vanessa en Marilyn wensen wij iedereen een heel gezellige winter! 

 

Terug