TinyHouse percelen beschikbaar

24-02-2021 14:14

Met het oog op de energietransitie en de nabije toekomst hebben wij als bedrijf besloten meerdere percelen beschikbaar te stellen cq te creëren op onze campings in Nederland en België voor TINYHOUSES.

NEDERLAND

In Zoeterwoude hebben wij een prachtige strook weiland welke wij bij voldoende animo gaan omvormen naar TinyHouse percelen. Het weiland is uitermate geschikt voor mensen die van natuur houden en toch in de buurt van de grotere steden willen verblijven. Het is omgeven door bomen, weidegrond en grenst bovendien aan een mooie visvijver welke alleen toegankelijk is voor onze huurders. Het veld zal worden voorzien van een centraal pad, een kleine parking en electrapunten bij de percelen. Aangezien TinyHouses zelfvoorzienend zijn zullen deze niet worden aangesloten op het riool maar er is wel een grote afstortmogelijkheid op het terrein.

Net als de rest van onze camping zal het terrein het gehele jaar toegankelijk zijn en kan er, middels gebruiksovereenkomsten, voor langere tijd in uw TinyHouse worden verbleven. U dient wel in het bezit te zijn van een geldige BRP (Basisregistratie Personen). Inschrijven op ons terrein is niet toegestaan.

Het aantal beschikbare plaatsen zal maximaal 25 percelen zijn. 

Vanaf 1 maart 2021 kunnen mensen die hiervan gebruik willen gaan maken verdere informatie krijgen via ons emailadres: info@entrabenelux.nl

BELGIË

Bent u op zoek naar een mooie plek om uw TinyHouse te stallen of zelfs te bouwen bij onze Zuiderburen, ook dan bent u bij ons ook op het goede adres. 

Per direct hebben wij ruimte voor het stallen, bouwen of zelfs bewonen van 100 TinyHouses! Het terrein is in de afgelopen jaren grotendeels opgeschoond en met haar ligging direct aan de rivier de Nete en omringd door bosrijk gebied is zij ideaal geschikt om langere tijd uw TinyHouse neer te zetten (zelfs permanent). Het bevindt zich op 50 minuten rijden vanaf Breda (20 minuten vanaf Antwerpen).

Op dit terrein hebben wij per direct 100 standplaatsen beschikbaar. Deze zijn allemaal voorzien van electrapunten en aansluiting op het riool. Gelet op het grote aantal percelen, zou het terrein uitstekend geschikt zijn voor groepen of verenigingen. Deze kunnen dan ook een groepskorting krijgen!

Permanent verblijf is alleen mogelijk indien u beschikt over een geldig domicilie/adres. 

Voor prijzen, beschikaarheid etc. verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via info@entrabenelux.nl.

 

Terug