Camping Leiden Zoeterwoude en de corona maatregelen

26-04-2020 08:54

Het coronavirus is een serieus probleem waar wij als campingbeheer zo goed mogelijk mee omgaan.

Zo hebben wij al meerdere maatregelen getroffen om de aanwezige gasten en personeel zo goed mogelijk te beschermen.

1. Op kantoor mogen bezoekers niet voorbij de balie lopen. Het sociale karakter van het aanwezige personeel is bekend en vaak komen mensen even binnenlopen voor een praatje maar op dit moment dus tot net binnen kantoor en niet aan tafel zoals gebruikelijk.

2. Op de balie staan meerdere desinfectanten om alles zo schoon mogelijk te houden.

3. Handen schudden is er even niet bij, net zoals het gebruik van contant geld. Contant geld wordt wel geaccepteerd maar dan zo veel mogelijk gepast en in een plastic zakje. Gelukkig verlopen verreweg de meeste betalingen via PIN of bank dus deze maatregel treft maar weinig gasten.

4. Het sanitair gebouw is volledig gesloten op voorschrift van de Veiligheidsregio. 

5. Alhoewel onze huurders toegang hebben tot het terrein, geldt dit niet voor bezoekers. Zo proberen wij de toestroom naar ons terrein te stremmen en onder controle te houden. Onze huurders zijn van harte welkom maar verblijven wel op eigen perceel. 

6. Natuurlijk is het wel toegestaan om (noodzakelijke) activiteiten te doen. Hieronder wordt verstaan vertrek naar en aankomst vanuit werk, boodschappen doen (liefst max 1x per dag), de hond uitlaten of gezellig bij de visvijver zitten (mits op 1,5m afstand van de mede-vissers).  

7. Noodzakelijk bezoek van buitenaf (bv thuiszorg, ANWB) is toegestaan mits doorgegeven aan de mensen bij de receptie. 

8. De aanvoer van bouwmateriaal wordt tot nader order uitgesteld tenzij het perceel op dit moment 'open' ligt en afgemaakt moet worden.

9. De onderhoudswerkzaamheden vanuit de camping gaan door. De mannen werken buiten en blijven op afstand van de huurders. Wanneer zij voor een dringende aangelegenheid toch een chalet moeten betreden, zullen zij de aanwezige huurder vragen op gepaste afstand te blijven of, bij goed weer, even het chalet te verlaten. 

10. Nieuwe huurders zullen wij op korte termijn niet aannemen. Deze situatie wordt dagelijks gemonitoord.

Rare tijden dus, met name voor huurders die al lang op ons terrein aanwezig zijn en een bepaalde werkwijze gewend zijn. 

Ondanks deze maatregelen hopen wij toch een aangenaam seizoen te kunnen beleven met onze huurders. Samen houden wij het terrein en natuurlijk de aanwezige huurders veilig en kunnen wij genieten van een zomer met veel zon en genot in de vrije natuur.

Terug