Hoogseizoen 2015 voorbij...

10-09-2015 09:05

Herfst nadert...de zomer is bijna voorbij! Het is wel weer een gezellig seizoen geweest voor het grootste deel.

We hebben weer genoten van Door met haar bingoballen, de jaarlijkse BBQ en de slotavond verzorgd door Horse's Cooper! Helen en Connie hebben hun creatieve brein weer laten werken en prachtige Ibiza strandtassen gemaakt! Natuurlijk mogen we Ben niet vergeten die 15 avonden lang weer de omlijsting voor de kaartclub heeft verzorgd! Iedereen hartelijk dank voor jullie inzet!!! Jullie hebben het weer heel gezellig gemaakt voor de gasten.

Langzaamaan stroomt de camping weer leeg en maken de mensen hun caravan klaar voor de winter. Halverwege oktober zullen de eerste watermeters worden verwijderd. Dit houdt in dat alle caravaneigenaren er voor moeten zorgen dat de leidingen goed zijn afgetapt zodat de kans op bevriezing in de winter vrijwel nihil is. Dan zorgen wij er 1 april 2016 weer voor dat de caravans weer op het water staan aangesloten.

De komende winterperiode wordt het druk. Naast het rooien en andere standaardwerkzaamheden die dan plaatsvinden, zullen er een aantal caravans worden verplaatst naar nieuwe percelen. Heel leuk maar ook heel intensief werk. Wij doen dit omdat wij dit jaar een leuk aantal nieuwe huurders hebben mogen verwelkomen! Leuke mensen die precies op de camping passen dus wij zijn heel blij met hen en heten hen dan ook van harte welkom!!!!

De komende maanden zullen wij wat foto's plaatsen van de verwikkelingen hier op de camping dus hou de site in de gaten!

Terug