Hoogseizoen 2016

19-05-2016 14:41

Nu het campingseizoen officieel van start is gegaan, beginnen de ideeën voor de zomervakantie ook weer binnen te stromen.

Sinds kort heeft Ben de kaartavond weer op zich genomen! Er is altijd ruimte voor meer kaarters (klaverjas) maar wij hebben vernomen dat er ook een Yahtzee tafel is ontstaan! Speciaal voor de dames onder ons. De kaart-/Yahtzee-avond is op maandag. Wilt u niet kaarten of Yahtzee spelen, ook dan bent u natuurlijk van harte welkom! U kunt binnenlopen vanaf 17.00u. Rond 21.00u zal Ben de deuren weer sluiten.

Naast onze gezellige Bingo-avonden willen wij natuurlijk nog wat meer organiseren. 'Onze' Ben en Conny hebben al een aantal leuke ballonetjes opgelaten. Zo willen wij kijken of er weer animo is voor een ouderwets gezellige Playback avond! Alles is bespreekbaar, niets is te gek als wij allemaal maar flink kunnen lachen. 

Kleine meisjes worden groot...zo gaat Lizzie iets heel leuks doen iedere woensdagmiddag speciaal voor de jongeren onder ons (van 4-18 jaar). Wat..dat blijft nog even een verrassing maar wij verheugen ons er nu al op! 

Ook de crea-avonden willen wij graag voortzetten dit jaar. Wij zijn al in overleg met een bloemist om te kijken of wij 1 0f 2 heel leuke crea avonden met bloemen kunnen organiseren. Natuurlijk hopen wij dat onze vaste 'docente' Helen weer van de partij zal zijn. Indien dit niet het geval zal zijn, zijn er nog een aantal dames die haar zouden ondersteunen c.q. de lessen namens haar willen geven. 

Natuurlijk wordt er door de zussen Van Stijn gekeken naar het animo onder de bezoekers voor het organiseren van een BBQ feest. Voorgaande jaren was het een doorslaand succes dus zij zijn zeker bereid dit weer op poten te zetten! Of het weer een BBQ wordt of iets anders...daar wordt nog druk overleg over gevoerd.

Mochten er nog meer ideeën zijn, laat het even weten. Er is veel mogelijk en de zussen Van Stijn verlenen graag hun medewerking.

 

Laten wij er met zijn allen gewoon een heel gezellig (hoog-)seizoen van maken!

 

Terug