HOOGSEIZOEN 2017

28-06-2017 11:05

Op 8 juli gaat het hoogseizoen van start. Wij vieren dat dit jaar met een fanfare optocht over de camping. De optocht begint om 15.30u en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Om 14.00u kan iedereen die het leuk vindt, zijn/haar rijdend voertuig komen versieren bij 't Praethuysch. Dus alle kinderen, kleinkinderen, grote kinderen, bejaarde kinderen...iedereen die het leuk vindt, kom 's middags met je fiets, trapwagen, scootmobiel, looprek...als het maar rijdt naar 't Praethuysch om deze leuk te versieren! 

Laat wel even weten of je meerijdt ivm het inkopen van de versieringen. 

Dit kan bij Kees en Anja van Starreburg (C81) of bij de receptie (Claudia, Marilyn en Vanessa). 

Vanaf 15.30u worden alle lanen op de camping dan bezocht door de fanfare en zullen wij alle mensen van de camping in een vrolijke stemming brengen. 

's Avonds gaat 't Preaethuysch om 20.00u dan weer open en speelt de fanfare nog gezellig even door. Voor alle campinghuurders zal er een welkomstdrankje klaar staan. 

ACTIVITEITENMAP

Op kantoor en in 't Praethuysch ligt een activiteitenmap. Hierin staat aangegeven wat wij dit hoogseizoen allemaal in petto hebben. Deze map zal nog verder worden aangevuld maar de highlights staan er al in. Kom dus gezellig even langs en blader er doorheen. Handig voor de planning.

Het mag duidelijk zijn...wij zijn er klaar voor. Namens iedereen van het Denktank team (Ben, Will, Fred, Conny, Lizzie, Kees, Anja, Ale, Ines, Verona, Marilyn, Vanessa en Amber) wensen wij jullie veel plezier en hopen wij jullie in grote getalen te mogen begroeten bij de verschillende activiteiten.

Laten wij er met zijn allen weer een gezellig hoogseizoen van maken!

Terug