Plaatsen caravan C23

28-04-2018 11:45

Het plaatsen van een caravan is altijd weer een spektakel op zich. 

Er komen veel voorbereidingen bij kijken maar als de dag dan daar is...dan is de eigenaar van de caravan meestal niet aanwezig! Het is namelijk niet altijd even leuk om aan te moeten zien hoe de caravan naar zijn plek wordt gebracht en uiteindelijk geïnstalleerd is maar dit is gelukkig altijd in goede handen van de mannen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

In dit geval moest de oude caravan worden gesloopt, het perceel worden gestript, geëgaliseerd en klaar worden gemaakt om de caravan er op te kunnen rijden. Als extra service werd de caravan na afloop ook nog eens schoon gespoten zodat de nieuwe eigenaar dit ook niet hoefde te doen. Gelukkig vielen de mussen van het dak dus het spelen met water na afloop was niet zo vervelend.

Kortom een geslaagde plaatsing. Voor een korte impressie hebben wij een fotopagina aangemaakt: www.camping-leiden-zoeterwoude.nl/plaatsen-caravan/

De mogelijkheden tot het plaatsen zijn altijd bespreekbaar en vaak ook realiseerbaar. Maak hiervoor een afspraak en wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Terug