TinyHouse...het nieuwe verblijven

24-02-2021 19:14

2 jaar geleden hadden wij een heel aardige huurder. Een Amerikaan die voor langere tijd hier verbleef en van beroep TinyHouse bouwer was.

Na enkele gesprekken over zijn beroep was onze interesse gewekt. Immers, wij moeten vanuit de energietransitie en duurzamer leven op zoek naar oplossingen voor de toekomst en een TinyHouse past dan ook precies in dit plaatje.

In 2019 hebben wij onze eerste TinyHouse huurder kunnen verwelkomen en zoals verwacht...wij waren direct enthousiast! Er is weinig verbruik aangezien er duurzaam met afval en energie wordt omgegaan en andersom hebben wij het idee dat leven op deze manier, omringd door bomen en weiden en af en toe wat blatende schapen, voor beide partijen een goede match is.

Om deze reden willen wij dan ook meer TinyHouse enthousiastelingen uitnodigen om naar onze camping te komen. Op onze site hebben wij hier dan ook een stuk aan gewijd (www.camping-leiden-zoeterwoude.nl/news/beschikbare-percelen-tinyhouses/). 

TinyHouse kan het 'nieuwe verbljiven' worden. Nu kijken of in deze krappe woningmarkt de enthousiastelingen de weg naar onze camping vinden. We wachten het even af maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het een nieuw, spannend hoofdstuk kan worden!

 

Terug